EDESSÄ PAREMPI TULEVAISUUS

HEI, MITÄ SINULLE KUULUU?

Milloin kysyit viimeksi itseltäsi, mitä sinulle kuuluu? Voitko arkesi keskellä hyvin? Onko pienet valintasi huonon olon tai kiireen hätäsammuttamista? Vai kumpuavatko valintasi niistä lähtökohdista, mitä aidosti tahdot elämältäsi? Tahtoisitko pysähtyä oman elämäsi elementtien äärellä, mutta et oikein tiedä miten? Entä mitä kuuluu fyysiselle terveydellesi? Ehkä koet olevasi ihan yksin tai elämä on selviytymistä päivästä toiseen.

Me Houpissa haluamme auttaa ja tukea sinua kohti itsesi näköistä, terveellistä ja merkityksellistä elämää. Elämää, jossa hymy viipyy kasvoillasi.

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia. Tuomme kaiken osaamisemme sinun käyttöösi digitaalisen Houppi -sovelluksen avulla. Autamme sinua löytämään yksilöllisen polun hyvinvointisi lähteille. On kyseessä sitten fyysinen, mielen tai ihmissuhteiden hyvinvointi, vaikeiden elämän haasteiden kohtaaminen tai vaikkapa vanhemmuuden kysymykset, Houppi-sovellus kulkee rinnallasi auttaen ja tukien sinua.

VIISAITA VALINTOJA HYVINVOINTIIN

Houppi-sovelluksen Digitaalinen rinnallakulkija, Digu, auttaa sinua huolehtimaan kehosi ja mielesi hyvinvoinnista tavoitteellisesti ja itseäsi kuunnellen. Se kuuntelee yksilöllisiä tarpeitasi sekä ohjaa ja kannustaa kohti valintoja, jotka luovat elämääsi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit myös seurata hyvinvointisi kehittymistä yksilöllisen datan avulla. Elämäsi muutoskohdissa Digu tukee sinua. Haasteiden kohdatessa Digu auttaa sinua voimaantumaan ja jaksamaan sekä löytämään keinoja vaikeuksien voittamiseksi. Tukenasi on myös laaja, viimeisimpään tutkittuun tietoon perustuva tietopankki, joka sisältää videoita, nauhoitteita, työkaluja, tehtäviä, harjoitteita ja valmennuksia terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Erilaisilla keskustelualustoilla kohtaat muita samanhenkisiä ihmisiä turvallisesti ja halutessasi myös anonyymina.

Houppi-sovellus on kehitetty kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Sovellusta ovat olleet kehittämässä useiden eri alojen huippuosaajat: lääkärit, psykologit, psykoterapeutit, ravinto- valmennus- liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset ja kokemusasiantuntijat. Saat sovelluksen kautta kaiken heidän asiantuntemuksensa ja tietotaitonsa käyttöösi.

HYVÄN ELÄMÄN KULMAKIVET

Lotus kertoo ihmisen ydintarpeet

Kun ihmisen ydintarpeet täyttyvät, hän voi kokonaisvaltaisesti hyvin ja elää hyvää sekä merkityksellistä elämää.

Muistatko sinä huolehtia omista tarpeistasi, vai menevätkö muiden tarpeet etusijalle? Entä tiedätkö mitkä perustarpeesi ovat? Elämän kiireen äärellä unohdamme usein itsemme. Tai ehkä emme ole koskaan osanneet olla itsemme puolella. Huolehdimme toki muista ihmisistä, arjesta ja velvollisuuksista. Mutta oman elämän äärelle pysähtyminen on vaikeaa.

Tässä täydessä elämässämme haemme usein helpotusta oloomme hetkellisillä mielihaluilla. Ruoka, alkoholi, someaddiktiot, erilaiset pikakurssit, onnistumisen tai itsensä ylittämisen tunteet tuovat elämäämme hetken helpotuksen. Mutta samalla pohjamme, ydintarpeemme jäävät täyttymättä ja kokonaisvaltainen hyvinvointimme ajautuu yhä kauemmaski. Paha olo kasautuu ja elämän mielekkyys ajautuu kauemmaksi.

Mitäpä siis jos keskittyisimmekin pohjan valamiseen, ydintarpeidemme täyttämiseen?

Houppi-sovelluksen avulla autamme sinua tunnistamaan aidot tarpeesi ja kuuntelemaan niitä. Näin osaat jatkossa tehdä valintoja, jotka vievät sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää elämää.

Ydintarpeiden täyttyessä:

  • Tunnet että sinä ohjaat elämää, eikä elämä sinua.
  • Saat pitkäkestoista kantavaa hyvinvointia.
  • Sisälläsi on levollinen olo.
  • Hetken mielijohteesi vähenevät.
  • Sosiaaliset suhteesi asettuvat sinun näköiseksi.
  • Stressi vähenee.
  • Fyysinen ja psyykkinen terveytesi paranee.
  • Unenlaatusi paranee.
  • Koet itsesi merkitykselliseksi.
  • Elät yhä enemmän sellaista elämää josta nautit ja ohajudut kohti unelmiasi.

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEE