EDESSÄ PAREMPI TULEVAISUUS

HEI, MITÄ SINULLE KUULUU?

Milloin kysyit viimeksi itseltäsi, mitä sinulle kuuluu? Voitko arkesi keskellä hyvin? Onko pienet valintasi huonon olon tai kiireen hätäsammuttamista? Vai kumpuavatko valintasi niistä lähtökohdista, mitä aidosti tahdot elämältäsi? Tahtoisitko pysähtyä oman elämäsi elementtien äärellä, mutta et oikein tiedä miten? Entä mitä kuuluu fyysiselle terveydellesi? Ehkä koet olevasi ihan yksin tai elämä on selviytymistä päivästä toiseen.

Me Houpissa haluamme auttaa ja tukea sinua kohti itsesi näköistä, terveellistä ja merkityksellistä elämää. Elämää, jossa hymy viipyy kasvoillasi.

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia. Tuomme kaiken osaamisemme sinun käyttöösi digitaalisen Houppi -sovelluksen avulla. Autamme sinua löytämään yksilöllisen polun hyvinvointisi lähteille. On kyseessä sitten fyysinen, mielen tai ihmissuhteiden hyvinvointi, vaikeiden elämän haasteiden kohtaaminen tai vaikkapa vanhemmuuden kysymykset, Houppi-sovellus kulkee rinnallasi auttaen ja tukien sinua.

VIISAITA VALINTOJA HYVINVOINTIIN

Houppi-sovelluksen Digitaalinen rinnallakulkija, Digu, auttaa sinua huolehtimaan kehosi ja mielesi hyvinvoinnista tavoitteellisesti ja itseäsi kuunnellen. Se kuuntelee yksilöllisiä tarpeitasi sekä ohjaa ja kannustaa kohti valintoja, jotka luovat elämääsi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit myös seurata hyvinvointisi kehittymistä yksilöllisen datan avulla. Elämäsi muutoskohdissa Digu tukee sinua. Haasteiden kohdatessa Digu auttaa sinua voimaantumaan ja jaksamaan sekä löytämään keinoja vaikeuksien voittamiseksi. Tukenasi on myös laaja, viimeisimpään tutkittuun tietoon perustuva tietopankki, joka sisältää videoita, nauhoitteita, työkaluja, tehtäviä, harjoitteita ja valmennuksia terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Erilaisilla keskustelualustoilla kohtaat muita samanhenkisiä ihmisiä turvallisesti ja halutessasi myös anonyymina.

Houppi-sovellus on kehitetty kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Sovellusta ovat olleet kehittämässä useiden eri alojen huippuosaajat: lääkärit, psykologit, psykoterapeutit, ravinto- valmennus- liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset ja kokemusasiantuntijat. Saat sovelluksen kautta kaiken heidän asiantuntemuksensa ja tietotaitonsa käyttöösi.

HYVÄN ELÄMÄN KULMAKIVET

Lotus kertoo ihmisen ydintarpeet

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kokemus hyvästä elämästä toteutuu silloin kun ihmisen ydintarpeet täyttyvät riittävän hyvin.

Kun ihminen voi huonosti tai tuntee voimakkaita epämiellyttäviä tunteita hän hakee usein oloonsa hetkellistä helpotusta. Hakiessaan hetken helpotusta ydintarpeet jäävät yleensä täyttymättä.

Tunteiden takana meillä kaikilla on tarpeita. Tunteiden yksi tarkoitus onkin viestiä tarpeiden olemassaolosta. Kun tunnistat voimakkaiden tunteiden takaa ydintarpeesi ja huomioit ne, voit yhä paremmin. Jos taasen sivuutat tarpeesi ja täytät huonovointisuuden hetkellisillä mielihaluilla, voit lopulta yhä huonommin.

Houppi-sovelluksen avulla autamme sinua tunnistamaan tarpeesi ja kuuntelemaan niitä. Näin osaat jatkossa tehdä valintoja, jotka vievät sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää elämää.

ASIANTUNTIJOIDEN SUOSITTELEMA